Coaching

Individuele coaching

Ik vind het (samen) werken met mensen heerlijk.
In mijn praktijk kom ik tijdens de diverse behandelingen cliënten tegen die ofwel steeds andere klachten krijgen ofwel steeds terugkerende klachten hebben. Coaching is een manier om via een andere ingang de klachten benaderen.
Bijvoorbeeld wanneer je het gevoel hebt dat;

  • je letterlijk vastloopt, de hele wereld op je schouders zit
  • je een energielek hebt
  • je onzeker bent
  • je teveel voor anderen en te weinig voor jezelf zorgt
  • je (weer) de zonnige kant van het leven wilt zien
  • moeilijk keuzes kunt maken
  • meer uit jezelf wilt halen
  • situaties van vroeger met je meesjouwt

Wil jij ont-dekken wie je werkelijk bent?

Tijdens de coaching wordt gebruik gemaakt van de Body & Mind Language methode, mindfulness, Braincoaching, ademhalingsoefeningen, therapeutische ademsessies én massage-therapie.

Bij de Body & Mind laguage methode wordt er vanuit gegaan dat er een connectie is tussen onze levenshouding (hoe het leven ons heeft gevormd) en onze lichaamshouding (vorm, houding en beweging van het lichaam). Lichaam en karakter ontwikkelen zich gelijktijdig maar kunnen door onze aanpassingen uiteindelijk ten koste gaan van ons contact met onszelf en anderen. Dit uit zich in blokkades, psychosomatische klachten en verminderde vitaliteit. Body & Mind Language brengt niet alleen inzicht, maar vergroot ook daadwerkelijk onze mogelijkheden. Ik begeleid je daarbij om bewust te worden, te herkennen en erkennen van je patronen. Je zult het gaan ervaren in plaats van er veel over te praten.

Tijdens het 1e consult zullen we een intake doen waarbij we je hulpvraag óf je interesse en het doel helder neer zullen zetten. In de daaropvolgende sessies zal ik je begeleiden om deze stappen te kunnen maken en meer inzicht in jezelf te verkrijgen. Hierdoor ontstaat er ruimte om situaties en ervaringen anders te benaderen, oude patronen te doorbreken.

JIJ bent uniek, samen werken we in een veilige en integere omgeving zodat jij de muur om je heen af kunt breken, je kwetsbaarheid kunt voelen en tonen. Op deze manier zul jij steeds beter weten wie je bent, wat je wilt en HEEL belangrijk (weer) veel plezier in het leven gaan ervaren.


Durf je deze uitdaging aan? Vind jij jezelf deze investering waard?

Intake en sessie is €  150,-

Vervolg sessie is    €   75,-.

Intake en 3 sessies (binnen 6 weken) € 275,-

06-10702299
info@combi-praktijkpuravida.nl